torsdag 6 maj 2010

En opinionsmätning ger ingen valseger!

En opinionsmätning ger ingen valseger! Men visst är det roligt att det verkar som att när vänsterpartierna presenterar sin politik så ryggar svenska folket, en högst normal reaktion!
Vad erbjuds från vänster? Höjda skatter, mer bidrag. Svårare för unga att få arbete, mer till de som inte arbetar. Damma på med höjd fastighetsskatt och damma ut RUT. In med förmögenhetsskatt alternativt skatt för förmögna som Maria Wetterstrand vill uttrycka det! Det är klart att människor ryggar och undrar vad som händer.
Inte nog med det, dessutom vill vänsterpartierna ha kvar nästan allt som de under drygt tre år förklarat som oförsvarligt. Så, resonerar folk, egentligen vill vänstersidan höja skatterna ännu mer för att kunna ge mer i bidrag och det vill svenska folket inte ha!
Dessutom framkommer det gång på gång att underlagen och siffrorna inte stämmer.
25 000 förlorade välfärdsjobb kanske i verklighet till och med var fler flera nya istället! Tar man bort 10 mdr i ungdomsrabatter så innebär det färre jobb men inte i väsnterpartiernas värld! Däremot om man satsar knappt en miljard på arbetslösa ungdomar så blir det jobb i stora mängder!
Nej, för att vinna valet i höst krävs sanning och förståelse för att verkighetens människor vill fatta sina egna beslut och inte manipuleras av Ohly, Wetterstrand, Sahlin och inte minst Östros.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar