måndag 11 januari 2010

Hallå Mona!

Politik är ett underligt hantverk egentligen, man kan som (s) gör just nu i fråga om pensionärernas skatter, helt enkelt blåljuga och dra sig undan sitt ansvar totalt. Och det värsta är att man kommer undan med det, ingen ställer sig upp och säger, Hallå Mona! ni står ju bakom pensionsuppgörelsen! Hallå Mona! ni har ju inte vare sig förbättrat pensionerna eller sänkt skatten under era 12 år vid makten, vad är ni så upprörda över? Hallå Mona! varför lurar du svenska pensionärer?
Nej, sådana frågor ställs inte, vare sig av media, forskare, pensionärsorganisationer eller någon annan. Istället låter det som om vare sig regeringen eller kristdemokraterna har gjort det bättre för pensionärerna. Låt mig påminna om att genom KD:s uthålliga arbete så har pensionärskollektivet tillförts 5,5miljarder kronor. Jämför det med Monas gäng som när de hade makten inte tillförde något utan istället genom Göran Perssons försorg minskade pensionerna.
Ja, så underlig är politiken att svart kan bli vitt och osanning kan bli sanning, inte undra på att verklighetens folk ibland tröttnar på politiken och politikerna.
Ikväll hade valledningsgruppen i Skåne träff. Det börjar kännas nu att det är valår, mycket ska planeras och framför allt genomföras! Måste säga att det är ett "gott" gäng som nu sätter fart framåt för att ge distriktsstämman bra beslutsunderlag fram i vår, och det bästa är att vi utan "fusk" kan stå för hela vår politik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar