torsdag 28 januari 2010

Uppladdning pågår!

Har precis kommit hem från Stockholm efter en färd med x 2000 utan stabilisatorer så det var ett evigt krängande i knappt 4 timmar! Dessutom var internet inte tillgängligt och Bistron bara öppen korta stunder! Men det har ju snöat!
Nog om detta, i morgon är det Jönköping som gäller. Äntligen dags att träffa alla glada, kunniga och inspirerade kristdemokrater. Sitter just nu och är lite smånervös inför Integrationsseminariet på lördag. 500 duktiga kristdemokrater har anmält sig och vill lyssna på vad lilla jag har att säga, lite skakigt är det allt. Men å andra sidan hade det inte varit lite smånervöst så hade jag blivit riktigt nervös!
Såg att burkaförbud eller inte är en aktuell fråga idag. Min uppfattning är att vi inte kan förbjuda burka eller annan liknande klädse. I Sverige får man klä sig som man vill så länge det inte är anstötligt. MEN man måste också vara införstådd med att användandet av burka kan innebära problem vid arbetsökande etc. Likaledes gäller det att vara medveten om att burka kan vara symbol för förtryck och ojämlikhet. men sammantaget tror jag inte att man ska lagstifta mot klädsel. Ja, det var ju ett litet smakprov av vad som kan komma fram på lördagens seminarium. Nu gäller det att ladda för två viktiga dagar som den härlige Tommy Bernevång kämpat med så länge (och hans medarbetare självklart) Ser fram emot att få träffa er alla i Jönköping på vägen mot 10%-valet i höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar