onsdag 3 mars 2010

Rödgrönt tokeri och skojande!

En säger totalt nej, en säger nej men inte nu och den tredje håller med de föregående talarna!?

Ja, det är inte lätt att veta om de rödgröna skojar eller menar allvar men en sak är säker - att Ohly skrattar hela tiden!
Socialdemokraterna väljer att backa för vänsterns krav, miljöpartiet försöker att bibehålla åtminstone lite av sin tidigare inställning, åtminstone ytterligare en liten tid.

Jo, det handlar om de rödgrönas inställning till RUT, det vill säga avdrag för hushållsnära tjänster. En reform som betyder mycket för alla de som får tjänster utförda, som betyder mycket för de ungdomar, invandrare och tidigare arbetslösa som fått arbete, som betyder mycket för de som gått från svartarbete till vitt arbete med normala sociala rättigheter.

Allt detta vill de rödgröna förstöra av väldigt oklara skäl. Ingen ska ha det bättre än någon annan, vem ska städa hos städerskan och andra virriga uttalande. Man kunde ju hoppas att det varit 1 april men det är värre än så, de verkar mena vad de säger, kanske!

1 kommentar:

  1. Överlag är (S) emellanåt inte helt tokiga men detta tar väl priset ändå. Förlusttyngda Saab skulle köpas till vilket pris som helst för att rädda de 3,500 jobb som det gällde då, men upp emot 5,500 jobb (läs människor) kan man tänka sig att förlora till arbetslöshet och säkerligen svartjobb i många fall. Lägg till det att de tjänster som innefattas i RUT-avdraget är i branscher som domineras av kvinnliga arbetare. Man ska alltså försätta än fler kvinnor i utanförskap, och detta endast på grund av det ideologiska problemet att även höginkomsttagare tjänar på avdraget. Snurrigt, tokigt och man börjar komma underfund med vilkas politik som egentligen kommer föras ifall det blir en rödgrön regering nästa mandatperiod. (V) och (MP) sitter i maktposition och tillåts föra sin politik med Mona, och (S), som frontfigur och nickedocka. (S) förlorar greppet alltmer om de rödgröna och (V) tillsammans med (MP) kommer med största sannolikhet fördärva de flesta goda förändringar som gjorts för både arbetsmarknad, energiförsörjning och valfrihet, -möjlighet. KD har min röst i valet, fortsätt ert goda arbete för valfrihet, personens och familjens väl!

    SvaraRadera