måndag 8 februari 2010

Växjö i lördags, mot Göteborg idag!

Jag tycker att det är fantastiskt roligt att få träffa så många trevliga kristdemokrater och prata om integrationsfrågor. I lördags var jag talare på Kronobergs distriktsstämma i Växjö. Det är så kul med alla engagerade människor, så skönt att se och höra hur överens vi är om att vara öppna, generösa och samtidigt ha förväntingar på dem som kommer till vårt land. Idag är det nomineringsstämman i Göteborg som gäller, först föreläsning om integration (ngn förvånad?) sedan förtroendet att sitta ordförande för stämman. Det innebär att jag får ta ett tidigt tåg från Göteborg till Stockholm imorgon, men det är det värt.
Göran Hägglund går från klarhet till klarhet med definitionen av vad verklighetens folk själva vill och ska bestämma över. Om du inte redan läst hans inlägg på DN-debatt så gör det! http://www.dn.se/opinion/debatt/kvoteringsoffensiv-vantar-efter-en-rodgron-valseger-1.1040749
För att nå ett bra resultat i valet räcker det inte med att Göran är bra, vi måste bli bra allihop och dessutom arbeta ihop som ett lag. Gör vi det kommer resultatet på valnatten bli en glad överraskning för alla oss som tror att kristdemokratisk politk är viktig för Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar