söndag 15 november 2009

En öppen och välkomnande attityd behövs!

Kristdemokraterna står för en öppen och välkomnade attityd i migrationsfrågor. Våra grundvärderingar är inte förhandlingsbara. Vi är stolta över att ha förhindrat och förändrat reglerna om försörjningskrav för dem som fått asyl. Vi är generösa när det gäller ensamkommande barn. Vi är också tydliga med att svensk lag gäller alla som bor i Sverige. Vi erkänner att den socialdemokratiska integrationspolitiken inte fungerat. De ankommande har inte fått en reell möjlighet att komma i studier/praktik eller arbete. Detta och mycket annat talade jag om vid KDU:s sammankomst i Kristianstad. KDU:s reaktioner var genomgående positiva.
Kristianstadsbladet gjorde ett kortare reportage om det hela som finns på följande länk.
http://www.kristianstadsbladet.se/article/20091114/KRISTIANSTAD/711149722/1338/&/Anefur-vill-forandra-integrationspolitiken
Läs den gärna och läs också de kommentarer som finns för de visar vilket klimat vi kommer att få kämpa i när vi står för våra värderingar.
Dagens SIFO visar att det finns en stor irritation med att integrationspolitiken inte fungerar. Vi kristdemokrater ska visa på alternativ som fungerar, utan att vika från våra värderingar och försöka fånga röster i grumliga vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar